Vybírejte z nabídky 33 856 nemovitostí od 520 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > restaurace a bary > Jablonec nad Nisou Zpět na přehled nabídek

Podnájem restaurace 144 m2, Jablonec nad Nisou - centrum

Prodejce

Makléř: Hrdý Nicol

Telefon: 608 240 ...

E-mail: nhrdy@er ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Jablonec nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)

Soukenná

Komerční, Restaurace a bary

00589

02.09.2025

242 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 20000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + služby 23.000 Kč, kauce 40.000 Kč, včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Hrdý Nicol

Telefon: 608 240 ...

E-mail: nhrdy@er ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9800.webp

ERS reality eu

Podhorská 377/20, 466 01 Jablonec nad Nisou

www.ersreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

HLEDÁME NOVÉHO GORDONA RAMSAYE! Jste připraveni na vlastní "Hell's Kitchen"? Tady máte šanci na "Heaven's Restaurant"! Kde? Historické centrum Jablonce nad Nisou - místo, kde i Gordon Ramsay by řekl: "Finally, some good f***ing location!" Za kolik? 700 tisíc odstupného + s.r.o. (levnější než Gordonův kurz vaření ) Co dostanete za své peníze? KUCHYŇ 2025 - tak čerstvá, že by ji šéfkuchař schválil bez jediného "IT'S RAW!" • Kompletně vybavená (dokonce i teploměr na maso funguje!) • Žádné hledání šroubováku uprostřed večerní špičky 207 M2 GASTRONOMICKÉHO IMPÉRIA • 60 míst uvnitř - víc než v Gordonových restauracích (a bez rezervace na 3 měsíce dopředu!) • 20 míst na terase - pro hosty, kteří chtějí jíst pod širým nebem • 60 m2 sklep - ideální na víno, nebo se tam schovat, když se něco nepovede NEJLEPŠÍ ČÁST: Restaurace je KOMPLETNĚ VYBAVENÁ včetně zásob! Doslova jen přijdete, vezmete si zástěru a můžete začít. Dokonce nemusíte křičet "WHERE'S THE LAMB SAUCE?!" - už tam je! Ideální pro: • Budoucí mistry kuchyně, kteří chtějí být slavní jako Gordon (ale bez stresu z televizních kamer) • Odvážlivce, kteří věří, že dokážou udělat lepší Beef Wellington než šéf • Každého, kdo chce vlastní restauraci, ale nechce čekat 20 let na Michelinskou hvězdu Varování: Může způsobit syndrom "šéfkuchaře" - nutkavou potřebu ochutnávat všechno a říkat "Needs more seasoning!" Volejte hned, než si to koupí někdo jiný a udělá z toho další fast food! Gordon by asi řekl "This restaurant could be PHENOMENAL!"



Nahoru